Toimituksen tervehdys: kerro kokemuksiasi ja anna palautetta

Mielipide 3.3.2009 08:03

Tekijöiden suuri ponnistus on takana, nyt on käyttäjien vuoro astua mukaan.

Ensimmäinen vuorokausi Suomen Kuvalehden uuden sivuston eloa on onnellisesti takana. Kommentointi on lähtenyt käyntiin ja kävijämäärätkin ovat nosteessa.

Lopputuloksesta voi hyvällä omallatunnolla olla ylpeä. Vai mitä sanotte: on Uutisvirtaa, Kuvavirtaa kuvaseinineen ja karttoineen, laadukkaita blogeja fiksuine kirjoittajineen.

Ylpeys omasta työstään ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei siitä voisi käydä kriittistä keskustelua ja tehdä näin tuloksesta vielä parempaa. Tällä sivustolla voi keskustella kaikesta: jokaisesta tekstistä ja kuvasta. Eikä keskustelu jää ainoastaan siihen, vaan rohkaisen kaikkia osallistumaan keskusteluun itse sivustosta.

Sen keskustelun paikka on tämä, SK:n nettitoimituksen blogi, Päivitys. Täällä me, sivuston tekijät, raotamme verhoa toimitukseen.

Tänään kysyn, mitkä ovat ensitunnelmat? Miten sivu toimii, onko ongelmia tekniikan kanssa, onko toimimattomia osia tai epäselviä toteutuksia. Voit kertoa kaikesta sivuston toimintaan tai sen sisältöön liittyvistä asioista kirjoittamalla kommentin tähän alle. Voit myös lähettää toimitukselle palautetta täältä.

Heti julkaisun aikaan eilen kävijät nostivat kysymyksen siitä, miksi vanhan sivuston kommentteja on jäänyt siirtymättä. Vanhalle sivustolle aivan sen viimeisinä päivinä tulleista kommenteista osa ei olekaan siirtynyt tänne. Mutta ne eivät ole jääneet bittien hautausmaalle, vaan siirto-operaatio on käynnissä.

Viikon aikana palataan siihen, mikä tämä Suomenkuvalehti.fi oikein on sivustojaan noin sisällön kannalta – ketkä kirjoittavat ja mistä.

Siihen asti – hypätkää kyytiin!