Tee mielipiteestäsi etusivun uutinen

Mielipide 11.3.2009 05:30
Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden tuottaja.

Nyt se on mahdollista: kirjoita Suomen Kuvalehden etusivu uusiksi.

Se on hyvin helppoa.

Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Suomenkuvalehti.fin käyttäjäksi. Rekisteröityminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään, mutta sen avulla saat oikeuden kirjoittaa tämän sivuston etusivun uusiksi – ja vaikuttaa siihen, mistä juuri nyt muidenkin kannattaa puhua.

Tee rekisteröityminen sivun oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä tai suoraan täältä.

Kommentteja voi sivuston blogeihin, juttuihin ja kuviin jättää kuka tahansa, mutta vain rekisteröitynyt ja sivustolle kirjautunut kävijä saa mielipiteensä heti etusivulle, Uutisvirran ykkösaiheeksi.

Mielipiteen näkyminen etusivulla helpottaa myös muita sivuston kävijöitä tarttumaan tuoreimpiin ja kiinnostavimpiin avauksiin keskusteluissa.

Tämä tarkoittaa myös, että kävijöiden kommentit ovat tasa-arvoisia etusivun uutisia toimituksen juttujen kanssa. Mielestäni se on niin hieno ominaisuus, että sitä kannattaa mainostaa, kuten nyt tässä.

Kun rekisteröidyt, lue ohjeet huolellisesti. Monien rekisteröinti on mennyt pieleen, kun sähköpostiin tullut linkki on jäänyt aktivoimatta. Kirjautuminen omalla tunnuksella ja salasanalla onnistuu kyllä, mutta vain jos olet aktivoinut käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta.

Rekisteröityminen siis kannattaa – jos haluat saada äänesi kuuluviin Suomenkuvalehti.fin etusivulla, Uutisvirran kärjessä. Minä ainakin haluan.