kirjeitä 10.06.2021 18:00

Salaliitoissa on perspektiiviharha

”Korona on huijaus, joka jatkuu”, uskoo Henna Vermeulen (SK 19/2021).

Maallikoilla ei ole sitä tietoa, jonka sadattuhannet tutkijat, virologit ja lääkärit ovat vuosikymmenien aikana saaneet selville ja joka on tieteellisin metodein varmistettu ympäri maailman. He kumoavat sen pelkillä luuloilla, joita on tuettu netissä muiden salaliittoon yhtä vähin tiedoin uskovien tuella.

On kyseenalaista ajatella, että koko maailma olisi joidenkin tahojen vietävissä, asiantuntijat ja tutkijat eivät huomaisi ”koronahuijausta”, globaali massavalhe menisi läpi ilman kritiikkiä, ja media olisi pakotettu samaan juoneen.

Rokotteen pitäminen luonnottomana kertoo, ettei perusteita ymmärretä. Rokotteissa ei ole mitään luonnotonta, ne aktivoivat ihmisen oman luonnollisen puolustusmekanismin.

Epäilijät eivät huomaa perspektiiviharhaa. Perun sademetsien retriiteissä käy vain muutamia ihmisiä siksi, etteivät he ole kokeneet saavansa muualta apua. Samaan aikaan miljoonat muut ovat saaneet apua lääketieteestä ja rokotteista. Ystäväni on allerginen penisilliinille, mutta hänelle ei tule mieleenkään väittää, ettei se toimisi miljoonilla muilla, saati että se pitäisi kieltää.

Sisältö