Kuvakilpailu: Mitä on hyvä elämä?

Mielipide 20.3.2009 09:29

Kysymme sitä Sinulta, hyvä lukija. Kirjoita, kuvaa tai keskustele.

Hei sinä, joka elät mielestäsi hyvää elämää. Moni ei elä, vaan on tyytymätön.

Oletko oivaltanut hyvästä elämästä jotain, jonka haluat kertoa muillekin? Miten toteutat oivallustasi omassa elämässäsi?

Monenlainen elämä voi olla hyvää. Mikä on juuri sinun henkilökohtainen hyvän elämän reseptisi? Millaisista elementeistä elämäsi koostuu?

Mitä on riittävän hyvä elämä? Millainen elintaso vaaditaan hyvään elämään? Millaiset materiaaliset ja sosiaaliset puitteet hyvä elämä tarvitsee? Oletko luopunut jostakin saadaksesi elää hyvää elämää?

Onko hyvä elämä helppoa ja mukavaa? Pitääkö hyvän elämän kehittyä yhä paremmaksi? Vaatiiko hyvän elämän saavuttaminen ponnistuksia tai uhrauksia? Mikä estää elämästä hyvää elämää?

Millaisia harhakäsityksiä hyvästä elämästä on? Millaisen hyvän elämän mallin haluaisit tarjota muille?

Mistä tiedät, että elät hyvää elämää?

Sinulla on kolme tapaa osallistua:

1) Kirjoita. pitkästi tai lyhyesti. Voit hakea innoitusta edellä luetelluista kysymyksistä tai valita oman näkökulmasi. Lähetä teksti osoitteeseen sk.hyvaelama (ät) kuvalehdet.fi tai Suomen Kuvalehti, Hyvä elämä, Maistraatinportti 1, 00015 Kuvalehdet.

Z) Valokuvaa. Kuvaa yksi kuva tai useamman valokuvan sarja, jossa näkyvät hyvän elämän osaset. Voit lähettää kuvat Suomen Kuvalehden verkkosivuilla, josta saat tarkemmat ohjeet. Kaikki netissä julkaistut kuvat osallistuvat myös SK:n sivuilla käynnissä olevaan Hyvä elämä -kuvakilpailuun. Sen voittajakuva julkaistaan painetussa Suomen Kuvalehdessä ja siitä maksetaan palkkio.

3) Keskustele. Jokaisen verkossa julkaistun kuvan yhteydessä voi keskustella hyvästä elämästä.

Osallistu 31.5.2009 mennessä. Tekstejä, kuvia ja keskusteluja hyödynnetään SK:ssa julkaistavan jutun teossa. Kaikkien yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Tilaa SK:n uutiskirje

Ajankohtaisimmat ja puhuttelevimmat digisisällöt vastajauhettuna suoraan sähköpostiisi.