Kepu tappaa

Mielipide 31.5.2009 16:00
Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.

Etelän roskamedia vauhdissa!

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen on kova poika sättimään tiedotusvälineitä. On etelän sinipunamediaa, etelän roskamediaa, kurnuttavia sammakkoprofeettoja ja ties mitä. Ja kaikkia näitä yhdistää yksi asia: halu MURSKATA KESKUSTA seuraavissa eduskuntavaaleissa.

”Julkaistaan mitä kummallisimpia ehdokkaiden tunnettuuskyselyjä ja muita muka-tieteellisiä tutkimuksia(…) Annetaan eräille ehdokkaille valtavaa näkyvyyttä ja jätetään tietoisesti toisia ehdokkaita pimentoon”, Korhonen jyrähteli taannoisessa puheessaan.

Totta joka sana. Mekin täällä Suomen Kuvalehdessä julkaisimme ehdokkaiden pätevyyttä ja tunnettuutta mitanneen kurnutusgallupin (SK 20/2009), jonka ainoa tavoite oli pönkittää Timo Soinin poliittista uraa. TimoSoiniTimoSoiniTimoSoini – näin sitä kaivetaan maata keskustan jalkojen alta!

Etelän roskamedia on paitsi puolueellista myös pinnallista.

Helsingin Sanomat julkaisi (24.5.) kahden sivun artikkelin saimaannorpasta. Selvää antikepupropagandaa. Luonnosta vieraantuneet kaupunkilaiset näihin kuitenkin uskovat ja hilluvat kaduilla ”Kepu tappaa” -kylttien kanssa (Ylen tv-uutiset 4.4.).

Jos saimaannorppa olisi yhtä ruma kuin rotta, sinipunamedia pyyhkisi sillä pers..ttä. Söpöjen eläinten hyysääminen on tyypillistä etelän vetelien touhua, maaseudulla on toinen meininki, siellä siatkin kaltataan elävältä.

Sievää ja punaposkista Jyrki Kataista suositaan, mutta korkeaotsainen, tohtori Frankensteinin luomusta muistuttava Korhonen on kaikkien hampaissa.

Alexander Stubb sai glooriaa, kun poikkesi röyhkeästi Kekkosen ajan ulkopolitiikasta ja puolusti Anton-pojan Suomeen salakuljettanutta diplomaattia. Matti Vanhanen, jonka onnistui kommentoida selkkausta sanomatta siitä(kään) mitään, jäi taas Stubbin varjoon.

Suuria vääryyksiä kaikkialla.

Eivät kelpaa keskustan juurevat naiset ja miehet Imagen tai Nyt-liitteen kanteen, tai edes sisäsivuille. Paitsi Anneli Jäätteenmäki aikanaan – mutta miten siinäkin sitten kävi!

Jutta Urpilainen keikistelee sisar hento valkoisena (Image 5/2009) ja Ben Zyskowicz nyrkkeilysankarina (Image 3/2004). Siis Ben Zyskowicz. Nyrkkeilysankarina. Kamoon kaupunkilaismedia?!

Sen kerran kun kepulainen naisministeri nostettiin Nytin kanteen (21.3.2008), kuinkas kävi? Hänet upotettiin seinätapettiin.

Tilaa SK:n uutiskirje

Ajankohtaisimmat ja puhuttelevimmat digisisällöt vastajauhettuna suoraan sähköpostiisi.