Kepu tappaa

Leena Sharma
Mielipide 31.5.2009 16:00

Etelän roskamedia vauhdissa!

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen on kova poika sättimään tiedotusvälineitä. On etelän sinipunamediaa, etelän roskamediaa, kurnuttavia sammakkoprofeettoja ja ties mitä. Ja kaikkia näitä yhdistää yksi asia: halu MURSKATA KESKUSTA seuraavissa eduskuntavaaleissa.

”Julkaistaan mitä kummallisimpia ehdokkaiden tunnettuuskyselyjä ja muita muka-tieteellisiä tutkimuksia(…) Annetaan eräille ehdokkaille valtavaa näkyvyyttä ja jätetään tietoisesti toisia ehdokkaita pimentoon”, Korhonen jyrähteli taannoisessa puheessaan.

Totta joka sana. Mekin täällä Suomen Kuvalehdessä julkaisimme ehdokkaiden pätevyyttä ja tunnettuutta mitanneen kurnutusgallupin (SK 20/2009), jonka ainoa tavoite oli pönkittää Timo Soinin poliittista uraa. TimoSoiniTimoSoiniTimoSoini – näin sitä kaivetaan maata keskustan jalkojen alta!

Etelän roskamedia on paitsi puolueellista myös pinnallista.

Helsingin Sanomat julkaisi (24.5.) kahden sivun artikkelin saimaannorpasta. Selvää antikepupropagandaa. Luonnosta vieraantuneet kaupunkilaiset näihin kuitenkin uskovat ja hilluvat kaduilla ”Kepu tappaa” -kylttien kanssa (Ylen tv-uutiset 4.4.).

Jos saimaannorppa olisi yhtä ruma kuin rotta, sinipunamedia pyyhkisi sillä pers..ttä. Söpöjen eläinten hyysääminen on tyypillistä etelän vetelien touhua, maaseudulla on toinen meininki, siellä siatkin kaltataan elävältä.

Sievää ja punaposkista Jyrki Kataista suositaan, mutta korkeaotsainen, tohtori Frankensteinin luomusta muistuttava Korhonen on kaikkien hampaissa.

Alexander Stubb sai glooriaa, kun poikkesi röyhkeästi Kekkosen ajan ulkopolitiikasta ja puolusti Anton-pojan Suomeen salakuljettanutta diplomaattia. Matti Vanhanen, jonka onnistui kommentoida selkkausta sanomatta siitä(kään) mitään, jäi taas Stubbin varjoon.

Suuria vääryyksiä kaikkialla.

Eivät kelpaa keskustan juurevat naiset ja miehet Imagen tai Nyt-liitteen kanteen, tai edes sisäsivuille. Paitsi Anneli Jäätteenmäki aikanaan – mutta miten siinäkin sitten kävi!

Jutta Urpilainen keikistelee sisar hento valkoisena (Image 5/2009) ja Ben Zyskowicz nyrkkeilysankarina (Image 3/2004). Siis Ben Zyskowicz. Nyrkkeilysankarina. Kamoon kaupunkilaismedia?!

Sen kerran kun kepulainen naisministeri nostettiin Nytin kanteen (21.3.2008), kuinkas kävi? Hänet upotettiin seinätapettiin.

Keskustelu

No kun on näitä lehtiä muutkin lukeneet, niin muistettakoon, että Jäätteenmäki pääsi Imagen kanteen Ison Jupakan jälkeen, ei suinkaan ennen sitä. Jäätteenmäki totesi perustellusti joutuneensa inkvisition uhriksi.

Nyt tappotuomio uhkaa myös ruotsinkielisiä. Viime perjantaina Hbl:n pääkirjoittaja Johanna Westman vaati avoimesti ajatuspoliisin perustamista valvomaan kielilain täytäntöönpanoa.

Hän tosin kutsuu BB-viranomaista ”språkombudsmaniksi”, kieliasiamieheksi.

Kepua lyödään ja pilkataan tässäkin mediassa jatkuvasti kuten tämäkin juttu todistaa.
Media ei pysty paneutumaan asiakysymyksiin. Kepu halutaan pois Naton tieltä kaikin halpamaisin keinoin. Mutta nukkuvatko pahat toimittajat hyvällä omalla tunnolla,jos heillä sellaista edes on ?
Vastatkaa ääliöt ! Kiitos !

Ahdistaa SK:n toimittajan pinnallisuus ja tietämättömyys. Neljännen valtiomahdin edustaja on tätä tasoa!

Kuutteja syntyy noin 50 vuodessa, 25 sanotaan kuolevan parissa kuukaudessa kalaverkkoihin? Tänä vuonna on kerrottu yhden kuolleen mainitulla tavalla. Savossa suojellaan sivistyneesti!
Itäsuomalaiset yksityishenkilöt , joukossa varmasti kepulaisiakin, ovat uhranneet taloudellisesti merkittäviä summia norpan suojeluun Natura-ohjelman kautta.

Missä on helsinkiläisten vastuu häviävistä eläinlajeista? Miina Äkkijyrkän alkuperäiskarja ollaan häätämässä kaupungista. Onko alkuperäisnaudan perimä merkityksetön verrattuna norpan perimään?

Stubbista puheenollen: Voisiko toimittaja kertoa mitä arvon ministeri on saanut aikaan? Pelkkää mielikuvaa! Pöyhkeää arkikielistä oman egon nostatusta. Tunteneeko edes muualla asuneena Suomea muutoin kuin urheilutapahtumien tai lukioiden juhlasalien kautta?

Vihreästä langasta luin taannoin ministeri Cronbergin haastattelun. Kysymykseeen, ketä poliitikkoa hän arvostaa eniten, oli vastaus: Vanhasta, koska hän huomioi kaikkien mielipiteet. Ihmetteli vielä, ettei Vanhasen johtajaominaisuuksia noteerata!

Toimittaja ei ehkä seuraa aikaansa. Kannattaa kuunnella esim Pääministerin haastattelutuntia, lukea valtioneuvoston sivuja jne !!!!!!!

Puoluesihteeri Jarmo Korhonen ei kuitenkaan ole etelän median ongelma, hän on keskustan ongelma. Hänet ovat nostaneet asemaan keskustan järjestö-jyyrät, melko iäkäs jäsenkunta, joka matkustaa joka toinen vuosi valtaisaan puoluekokoukseen. Tämä kokous ei aina välttämättä tee puolueen kannalta parhaita valintoja, vaan suuressa joukkohysteriassa vaipuu stranssiin, joka perustuu perinteiseen junttaamiseen ja kovaan agitointiin. Ja jos et ole oikeassa leirissä, voipi vaikka ”hotellipaikat loppua” tai ”linja-autoon ei enää mahdu” tai ”hoidetaan varajäsen paikalle”. Tätä kisaa eivät ratkaise arvot tai sisällöt, vaan ”pääsy valikoituun, mukavaan sisäpiiriin” ja ”hyvitys jossain vaiheessa- muodossa tai toisessa.”

Tämä ns. aivokuoren pintasolukolla ajatteleva jengi ei vastaa puolueen kannattajien enemmistön ajattelua, eikä myöskään ”norpan eliminointi”-kampanja vastaa puolueen arvoja. Kun kepu siis osin ajelehtii jossain 70-luvun tunnelmissa, on hämmentynyt joukko ”liikkuvia keskustalaisia” nyt vähän hädissään, kuinka kauan tätä Korhosen ja Vanhasen johtamaa puolueen tuhoamista annetaan jatkua…”Onko keisareilla vaatteita?”

Kauanko voidaan päätöksiä perustella sillä, että änkyrät pidetään tyytyväisinä? Ei kauaa, sillä sellaisen puolueen käy huonosti vaaleissa, kun ei riitä äänestäjiä kannattamaan pienen vähemmistön kovia arvoja. Äänestäjät ei nimittäin ole kiitollisuuden velassa mistään…edes puoluesihteerille.