Finnair-pomon 130 000 euron lisäeläkkeestä päätti 7 ihmistä: Pääministeri Sipilä viis veisasi

KOMMENTTI: Omistajaohjauksesta vastaava ministeri Mika Lintilä voisi pyytää kirjallista selvitystä myös pääministeriltä.
Mikko Niemelä
Mielipide 4.8.2017 12:25
Näin se meni. Finnairin toimitusjohtajan Pekka Vauramon 130 000 euron lisäeläkettä ehdotti kolme ihmistä yhtiön palkitsemisvaliokunnassa vuonna 2016: Jussi Itävuori, Gunvor Kronman ja Jaana Tuominen. Tämän lisäksi palkitsemisvaliokunnan kokouksissa oli läsnä toimitusjohtaja Pekka Vauramo itse sekä F...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

On jotenkin surrealistista, että kun pieni maa on suurten kansainvälisten turbulenssien yhtenä eturintaman osana, maan eliitistä huomattavan suuri osa osoittautuu yhä härskimmin käyttäytyväksi, kyltymättömän ahneeksi hyeenalaumaksi.
On syytä nostaa pidemmänkin tikun nokkaan tämä ilmiselvä kotimainen oligarkia, sillä ilman peräsintä Suomi- laiva ajautuu historiansa pahimmalle karikolle.
Kuinka syvällä paatin likaisissa pilssivesissä kelluu Kippari, joka sai pari vuotta sitten haltuunsa suurimman ruorin ?
Kuinka kauan arvokonservatiivit ja herrojen herrat jaksavat olla tarttumatta tähän kiihtyvään hullun hevosen laukkaan ?

Tässäkin jutussa yritetään syyllistää pääministeri Sipilä. Hän on kertonut julkisuuteen tyrmänneensä kaikki korotusesitykset,jotka hänelle esiteltiin.Tässä varmaan syy, miksei Heliövaara vienyt asiaa eteenpäin.