Kansanedustajaa syytetään valehtelusta: Ahdistelu paljastui jo 2005

Netta Vuorinen
Kotimaa 10.3.2010 11:35

Lauri Oinonen Keskustan Lauri Oinonen eduskunnan täysistunnossa 26. marraskuuta 2008. Kuva Antti-Aimo Koivisto / Lehtikuva

Kansanedustaja Lauri Oinonen (kesk) on joutunut taas outoon valoon. Nelosen uutiset kertoi eilen hänen pimittäneen poliisilta ahdistelutapauksen, jonka johdosta hän joutui ryhmäpuheenjohtaja Timo Kallin puhutteluun.

Alun perin Oinonen kiisti poliisikuulustelussa Nelosen väitteet ahdistelusta. Poliisi kuitenkin kuuli myös Timo Kallia, joka myönsi pitäneensä Oinoselle puhuttelun aiheesta. Tämän jälkeen myös Oinonen itse korjasi lausuntoaan poliisille.

Mistään uudesta paljastustapauksesta ei kuitenkaan ole kysymys. Oinosen omituiset kukkalähetykset pääsivät tapetille Suomen Kuvalehdessä jo kesällä 2005.

Lue alkuperäinen juttu:

Sano se kukkasin (Suomen Kuvalehti pdf 24/2005).

Keskustelu

outoon valoon joutuu myös poliisi/syyttäjä, joka katsoo poliisikuulustelussa valehtelun hyväksyttäväksi, jos sen kiinni jäännin jälkeen peruu sähköpostilla

Mitä se on tämä väitetty ahdistelu. Sehän on ihan biologinen juttu,e ttä mies iskee silmänsä houkutteleviin naisiin ja nainen luontonsa mukaisesti spöökaa ja bellaa itseään houkutellakseen miehiä. Sitten nämä isän kasvatusta vaille jääneet nuoret naiset, jotka paljastavat sulojaan rohkealla tisun näyttävällä kaula-aukolla tai roiskeläppähameella, ovat niin hirveästi suuttuneita, että heidät huomataan. Jos on muka pahentuntsiitä, että joku vanhempi mies on sanonut kohteliaisuuksia, niin naiset esiin vaan omalla nimellä ja pärställä. Kehdatkaa nyt ja lopettakaa puskasta ampuminen. Vai onko niin että nuoremmat eivät ole edes huomanneet välittää ja ollaan nyt sitten niin ymmällään ja järkyttyneitä, että on huomattu. Höpö, höpö.

Voi hyvanen aika mika uutinen!
Kansanedustajaa syytetaan VALEHTELUSTA!
Uutinen olisi ollut etta joku kansanedustaja puhui kerrankin totta.
Tokihan meilla sentaan on yksi poliitikko, nyt ministerina (Suostui ministeriksi kun mentiin PYYTAMAAN)j oka ei ole koskaan valehdellut. Han on myos aina ollut oikeassa. Aina! Hanhan jopa myonsi kerran itsekin epailleensa etta oli erehtynyt mutta myohemmin osoittautui etta han oli siinakin asiassa ollut oikeassa.
Han nakee kauas tulevaisuuteen. Tosin vain jalkikateen.

Taidatte tuntea kuka HAN on?

Näitä luetaan juuri nyt