”Immersiivinen teatteri” toi alastomat reivaajat Malmin lentoasemalle – ”Tämä on ollut aika ahdistavaa”

Helsingin kaupunki päätti: Malmin lentokentällä on pian kolme tyhjää lentokonehallia, joissa ei saa säilyttää lentokoneita.
Jyri Raivio
Kotimaa 5.12.2017 07:29
Viime viikot ovat olleet varmaankin ikimuistoisia Malmin lentokentän päällikölle ja vanhimman kentällä toimivan lentokoulun BF Lennon toimitusjohtajalle Gun Gustavssonille. Lentoasemarakennus, kuuluisa Malmin pyöreä, oli vuokrattu teatteriryhmälle. Sen piti harjoitella ja esiintyä vain rakennuksen a...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu

Rakennuksia jotka jäävät tyhjiksi voisi käyttää todellakin harrastetiloina.Palloilulajien edustajat voisivat hyödyntää tiloja,samaten erillaisten nuorisotapahtumien järjestäminen olisi alueella mahdollista. Uutta kenttää tarvitaan ilmailun harrastajille ja rajavartiolaitokselle. Pyhtään kenttä täyttää sijainniltaan vaatimukset, sinne kannattaa sijoittaa hieman rahaa. Pyhtää sopii myös ilmavoimien käyttöön,ainakin sijaintinsa ansiosta.

Kaikenlaista voi tapahtua, mutta yksi asia on varma: Helsinki ei saa minun veroeurojani enää koskaan. Toimin myös työssäni niin, että firma kiertää pääkaupungin kuplan huolellisesti.