”Turhaa tutkimusta ei ole” – mutta jonninjoutavaa on, sanoo maailman ruokaongelmaa ratkova huippututkija

Anna-Liisa Laineen mielestä rahoittajien tai päättäjien tarpeisiin valjastettu tutkimus tuottaa yhdentekevää keskivertoa tiedettä.
Päivi Ängeslevä
Hän 11.11.2017 10:39
Anna-Liisa Laine oli aloittanut biologian opintonsa Oulun yliopistossa ja kuunteli professori Lauri Oksasta. Oksanen kertoi yhdysvaltalaisesta ekologista Nelson Hairstonista ja tämän hypoteesista vuodelta 1960.Eräänä päivänä Hairston oli juonut olutta ja hukannut silmälasinsa.Hän oli katsonut ympäri...

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu

Keskustelu