Suomalaiskokki: Sadan tunnin työviikko maailman parhaassa ravintolassa

Näin korsolainen Toni Toivanen ponkaisi kööpenhaminalaiseen Nomaan.
Hän 7.11.2015 20:00
Toni Toivanen ravintola Noman pääkeittiössä, jossa annokset viimeistellään. © Markus Pentikäinen

Seurusteltu on jo yli vuosi, mutta keittiömestari Toni Toivanen ja Nina Tammisto eivät ole kertaakaan voineet katsoa yhdessä elokuvaa.

Se ei onnistu, koska Toivanen ei pysy viittä minuuttia kauempaa hereillä.

Jos he yrittäisivät katsoa leffan, se olisi mahdollista vain kahdeksana päivänä kuukaudessa. Aina muulloin Toivasen löytää crocksit jalassa neljä kertaa maailman parhaaksi valitusta kööpenhaminalaisesta ravintolasta Nomasta, jossa kokin työpäivä alkaa aamuseitsemältä ja loppuu puoliltaöin.

”En enää tiedä, mitä tavallinen arki on. Meidän arkemme taitaa olla vähän erilainen kuin muilla”, Toivanen sanoo.

Tilaa Suomen Kuvalehti ja jatka lukemista

Saat uusia artikkeleita joka päivä ja 100 vuoden lehdet arkistossa.

Katso tarjous Kirjaudu