Helppo hymyillä

Maailman onnellisin kansa elää vireänä vanhaksi. Se retkeilee puhtaassa luonnossa ja ottaa päälle löylyt. Suomessa rakennetaan kohti pilviä, ja teknologiamme yltää jo avaruuteen asti.

Kotimaa 29.03.2018 06:00
Kuvat Marjo Tynkkynen ja Jarmo Wright Tyyli Minttu vesala Ulkoasupäällikkö Vesa Tuukkanen AD Laura Villi Kuvatoimittaja Jarmo Wright Tekstit Elina Järvinen, Vappu Kaarenoja ja Petri Pöntinen Tuottajat Riikka Karhunen ja Mikko Numminen

Kirjailija Sofi Oksanen sekä Madventures-matkailijat Tunna Milonoff ja Riku Rantala. Kirjailija Sofi Oksanen sekä Madventures-matkailijat Tunna Milonoff ja Riku Rantala.

Maailmalle ja takaisin

Suomi ei ole enää pussinperä. Sen huomaa vaikka Helsinki–Vantaan lentokentällä, josta on tullut yksi Aasian-liikenteen eurooppalaisista solmukohdista.

Maailma on myös henkisesti lähempänä kuin koskaan. Suomalaiset kulttuuriammattilaiset rakentavat uraa samaan aikaan sekä kotimaassa että maailmalla.

Kirjailijalla voi olla vuodessa sata matka­päivää. Kirjamessuja, festivaaleja ja pressimatkoja, kun jokin käännös ilmestyy. Ja niitä ilmestyy paljon!

Sisältö