Jyvät ja akanat 20.04.2018 06:00

Kokenut vakoilijoiden karkottaja Ruotsi ehkä kokee yhden karkotetun politiikkaa alakanttimaiseksi, mutta lisäsolidaarisuus tulee mukautumisesta minimiin, eli yhteen karkotukseen Venäjän rajanaapureiden kanssa. Yksi on tietenkin alin mahdollinen, sivistysmaat eivät karkota puolikkaita vakoilijoita.

Tohtori Jukka Seppinen MSN-verkkosivustolla 28.3.2018.

 

Poliisi: Luvaton pato on purettu luvatta Pohjanmaalla.

Karjalainen.fi 30.3.2018.

 

Etsijäkoiraliitto kehottaa koirien omistajia pitämään koiransa kytkettyinä. Tähän velvoittaa myös lainsäädäntö, sillä koirien keväinen kiinnipitokielto tuli voimaan 1. maaliskuuta.

Yle.fi 19.3.2018.

 

Pelkuri! Trump kommentoi tumput suorana kouluampumisen aikana seissyttä poliisia.

Iltalehti.fi 24.2.2018.

 

Mikä muikean tuhti maku! Mukavaa tahmeutta ja suutuntumaa, joka vie kirjaimellisesti kielen.

Proteiinipatukkamainos Sport-lehdessä 4/2018.

 

Sen verran Eskelinen halusi tilannetta varmistaa, että kauppakeskus on nyt päättänyt muuttaa liukuovien säätöjä siten, ettei niistä voi vahingossaankaan päästä sisään kauppakeskukseen.

Iltasanomat.fi 28.3.2018.

 

Kustantajien tulisi punnita romaaneiksi tituleeratut kirjatulokkaansa eikä lähettää Finlandia-kilpailuun yli puolta kiloa painavampia romaaneja. Näin kannattaa menetellä, jos halutaan, että kirjoja lukisivat muutkin kuin painonnostajat.

Ritva Sorvali Helsingin Sanomissa 24.3.2018.

 

Sankarinainen pelasti koiraa pelastaneen miehen, joka pelasti sankarinaisen, jotka pelastivat koiran.

Iltasanomat.fi 3.4.2018.

 

Kajaanilaisen 6-vuotiaan Pihla Matikaisen mielestä lasten kasvattaminen ei lopulta ole kovinkaan monimutkaista. ”Juodaan maitoa ja nukutaan hyvin. Niin sitä kasvaa”, tyttö toteaa.

Yle.fi 3.4.2018.

 

Von Koskull otti esiin myös Nordeaa vaivaavat heikot luvut asiakastyytyväisyydessä. ”Tämä huolestuttaa minua. Asiakastyytyväisyys on meidän pääasiamme”, hän sanoi. Von Koskull huomautti myös, että pankin kymmenestä miljoonasta asiakkaasta neljä on silti palvelutasoon tyytyväinen.

Taloussanomat 15.3.2018.

 

Minulla on pääsääntöisesti sellainen olo, että vanhemmat ovat kiinnostuneita oman lapsensa syömisestä.

Viikkosavo 4.4.2018.

Löysitkö jyvän? Palstalla julkaistaan median huteja ja täysosumia.
Lähetä jyvä: Suomen Kuvalehti, Jyvät & akanat, Firdonkatu 2 T 151, 00015 OTAVAMEDIA tai suomenkuvalehti.fi/jyva.

Uutta! Vuoden 2021 alusta kaikkien julkaistun jyvän lähettäneiden kesken arvotaan joka viikko kaksi 20 €:n rahapalkintoa. Kerrothan viestissäsi jyvän lähteen, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja IBAN-tilinumerosi. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Avainsanat
Sisältö