Miksi mamulla on varaa merkkivaatteisiin?

Kansanedustaja Ronkainen (ps.) miettii, miksi mamuilla on varaa merkkivaatteisiin. Selitys on yksinkertainen.

Profiilikuva
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Tämä on ilmaisnäyte SK:n maksullisesta sisällöstä

Siksi koska moni maahanmuuttaja ei ryyppää. Siksi rasistit, siksi.

Taas se nousi esiin. Hollolalainen kansanedustaja Jari Ronkainen (ps.) avautui Etelä-Suomen Sanomille ahdistuksestaan, mikä kumpusi liian hyvin puetuista mamuista.

”Valitettavasti monella maahanmuuttajalla on varaa käyttää merkkivaatteita. Jos annetaan 1 000 euroa kantaväestölle niin saman summan pitää riittää myös maahanmuuttajille. Jos minulle kelpaa Robinhoodin viiden euron shortsit, niin pitää niiden kelvata maahanmuuttajallekin”, Ronkainen perusteli ess.fi:n jutussa.

Ronkainen joutui tosin myöntämään, ettei hänellä ole asiasta faktatietoja, vaan kansanedustaja perusti tietonsa nettilähteisiin, joista hän ei ”tästä äkkiä muista mitä niissä oli, mutta kaikennäköistä mitä maahanmuuttajat saavat ja mitä kantaväestö ei saa”.

Uskomus mamujen rattaista ja merkkivaatteista elää vahvasti. Vaikka tilastot ja sosiaaliviranomaiset toteavat, että kaikilla on ihan yhtä kurjaa.

Siististi pukeutumiseen on yksinkertainen selitys. Mamut eivät ryyppää. Monen uskonto kieltää dokaamisen, mikä johtaa SÄÄSTÖIHIN.

Kun Ronkaisen äänestäjäkaverit vetävät aamukaljaansa ennen pukeutumistaan Robinhoodin shortseihin, maahanmuuttaja laittaa kantasuomalaisen viinaan kuluttamat rahat säästöön. Kun Ronkaisen kosiskelema juoppo istuu halpabaarissa juomassa laimennettua olutta ja laiminlyö lastansa, mamu miettii, miten voisi köyhyydestään huolimatta edes näyttää yhteiskuntakelpoiselta ihmiseltä. Kulkea siisteissä vaatteissa ja työntää lastansa merkkikärryissä.

Siinä se syy. Lopettakaa paskanjauhanta.