Facebook on hyvä kaveri

Facebook on ihan paras kaveri niille naisille, joille Toimi Kankaanniemi lähetteli tuhmia viestejä.

Profiilikuva
Kirjoittaja on toimittaja ja startup-liikemies.

Tämä on ilmaisnäyte SK:n maksullisesta sisällöstä

Taas astui vanhempi playboy nykyteknologian ansaan. Tänä aamuna Keskisuomalainen kertoi, että hallitusneuvotteluihin osallistuva perussuomalaisten  Toimi Kankaanniemi on lähetellyt seksiehdotuksia lukuisille naisille Facebookin kautta.

Kankaanniemi kertoo katuvansa ja toteaa haastattelussa: ”Facebook on huono kaveri.”

Eihän ole. Facebook on ihan paras kaveri niille kaikille naisille, joille olet tuhmia viestejäsi lähetellyt, Toimi Kankaanniemi. Ai miksikö? Nykyaikaisissa palveluissa sikailusta jää kiinni. Viestit jäävät talteen ja niiden lähettäjä on helppo tunnistaa.

Toista se oli ennen internetiä ja tekstiviestejä. Valtaapitävät ukot saattoivat ehdotella naisille vapaasti, heittää vaikka mitä törkeyksiä, sillä jos nainen nosti asiasta äläkän, oli tilanne epäreilu: sana sanaa vastaan.

Myös Kankaanniemen käyttämä ”kaveri”-sana on kiinnostava. Hyvä, perinteinen mieskaverihan pitää suunsa supussa ja auttaa peittämään jälkiä. Koska ainahan sitä sattuu ja tapahtuu ja liha on heikko, hekoheko.

Rakastan nykyaikaa ja sosiaalista mediaa. Se tekee maailmasta läpinäkyvämmän ja saa fossiilit paljastamaan todelliset karvansa.

Seksiehdotuksissa ei sinänsä ole mitään pahaa, kunhan ne tehdään tyylillä ja tasa-arvoisessa tilanteessa.

Facebook on hyvä kaveri.