Jyvät & akanat

tipu

En uskalla ostaa virikemunia. Ne pitkästyvät kaapissani, hylkäävät munarasian ja alkavat pitää bileitä.

Sirkka Lukka Seutu-Sanomissa 21.9.2016.

Kannattaako reklamointi, Suomen Gastronomien Seura ry:n johtokunnan jäsen, tapakouluttaja Arja Porvali? Kyllä. Tarjoilijalle tulee ilmoittaa kaikista epäkohdista, ja hän vie tiedon keittiöpäällikölle. Keittiö tarjoaa uudestaan ainakin liian suolaisen keiton tässä tapauksessa.

Aamulehti 6.10.2016.

Jokaisen kannattaisi ehkä miettiä, kumpi tärkeämpi: Facebook vai puhtaat kalsarit. Jos ostat silmiä räpäyttämättä uuden 700 euroa maksavan puhelimen, niin kannattaisikohan sinun maksaa jotain myös laadukkaasta pesukoneesta.

Suomen kodinkonehuoltajien liiton puheenjohtaja Mikko Ranta Asiakaspolarissa 3/2016.

Tavoitteena on tehdä terveelliset ja toimivat tilat käyttöikänsä ylittäneiden lasten ja naisten klinikoiden toiminnoille.

Kaleva 6.10.2016.

Jos lupakiintiö on jo täynnä tai jos vasa siirtyy toisen metsästysporukan lupa-alueelle, orvon vasan voi poliisilain nojalla ja poliisin määräyksellä ampua. Tässä tapauksessa vasa päätyy riistanhoitoyhdistykselle. Sanoisin, että vasan kannalta tilanne on selkeämpi.

Neuvotteleva virkamies Sami Niemi Helsingin Sanomissa 24.9.2016.

Eräiden termiittilajien työläiset räjäyttävät itsensä, kun tulevat yhteiskunnalle hyödyttömiksi. Vinkkinä myös hallitukselle.

Helsingin Sanomat 10.10.2016.

Bernerin ääni värähtää, kun ministeri lausuu sanan ”markkinaehtoinen”. Liikenaisena hän kilpailutti jopa puoluekantansa, jota aiemmin on pidetty periaateratkaisuna.

Jyrki Vesikansa Iltalehdessä 26.9.2016.

Turvapaikanhakijoiden ystävyysottelussa joukkotappelu. J

Iltalehti.fi 17.9.2016.

Suomen Kuvalehti, Jyvät & akanat,

Maistraatinportti 1,

00015 OTAVAMEDIA.

Julkaistuista avustuksista maksetaan 5 euron palkkio, jos kaikki seuraavat tiedot on ilmoitettu: lähde, nimi, osoite, henkilötunnus ja pankkiyhteys IBAN-muodossa. Jos saman leikkeen lähettäneitä on useita, arpa ratkaisee.

Jywä

N:o 325

Lihan syönti on kauhea perintö pimeimmän keskiajan jumalattomista syömingeistä, ajan, jolloin murhat, himojen hillitön tyydytys ja raiskaaminen olivat feodaliherrain jokapäiväisinä huvituksina.

Peskäämme kätemme kauhunvaltaamain eläinten verestä. Älkää päästäkö olentoonne niitä hirvittäviä pelon ja kauhun väreilyjä, jotka lähtevät liikkeelle kuolevan eläimen aivokoneistosta; kaikki teurastajain myymä liha on täynnänsä näitä myrkyllisesti vaikuttavia väreilyjä. Lihansyöjät eivät juuri tästä syystä voi milloinkaan saavuttaa korkeampaa ajattelija-tasoa.

Elämä 18.1.1908

© Historiallinen sanomalehtikirjasto / Kansalliskirjasto