Jyvät & akanat

tipu

Antheeksi että mullei ollu mithään valittamista.

Tekstari Lapin Kansassa 27.9.2016.

Perinteisten silakkasäilykkeiden ohella tänä vuonna on mahdollista maistella esimerkiksi silakkapitsaa Pohjois-Esplanadilla sijaitsevassa ravintola Vaelsassa, tai kokeilla lasten ongintaa Allas-merikylpylässä.

Metro 3.10.2016.

Jospa tänä syksynä panisi puikot kilisemään tai rautalangan taipumaan? Tekisi koko suvulle joululahjaksi persoonalliset lapset, lapselle pehmoisen palmikkoneuleen ja anopille itse tehdyn filigraanikorun.

Turun Sanomat 23.8.2016.

Seminaariesitelmä avasi monelle läsnäolijalle uutta kulmaa Klemettiin, mutta myös kulttuurin ja musiikin rooliin kansallisuuden rakentajana. – Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Klemetin musiikin merkitystä ei voi aliarvioida.

Ilkka 3.10.2016.

Malesialaiskoneen tuhonnut ohjus tuotiin Venäjältä ja palautettiin laukaisun jälkeen sinne.

Länsi-Savo 29.9.2016.

Poliisin ampuma mies yritti tappaa naisen puukolla.

Länsi-Uusimaa 4.10.2016.

Naapurit panivat merkille hänen tatuoidut kätensä, mutta harmia hänestä ei juuri ollut.

Karjalainen 4.10.2016.

Tullin mukaan Virosta rahdattua alkoholia ei saa tarjota esimerkiksi talkooporukalle, ellei maksa juomingeista ensin valmisteveroa. Kaverinkin auttaminen kun katsotaan työksi. Veroilta välttyy, jos pitää talkoot, joissa ei tehdä hommia vaan pelkästään ryypätään. Mutta entäs sitten kun sekin alkaa käydä työstä?

Aamuset 8.10.2016

Villi nuoruus kannattaa viettää vasta vähän vanhempana.

Helsingin Sanomat 25.9.2016.

Hoitajat tyrmistyivät uusista leikkaussuunnitelmista.

Ilta-Sanomat 6.10.2016

Venäjä päästi tataariaktivisti Umerovin mielisairaalasta – vaatii Krimin palauttamista Ukrainalle. J

Hs.fi 7.9.2016.

Suomen Kuvalehti, Jyvät & akanat,

Maistraatinportti 1,

00015 OTAVAMEDIA.

Julkaistuista avustuksista maksetaan 5 euron palkkio, jos kaikki seuraavat tiedot on ilmoitettu: lähde, nimi, osoite, henkilötunnus ja pankkiyhteys IBAN-muodossa. Jos saman leikkeen lähettäneitä on useita, arpa ratkaisee.

Jywä

N:o 324

’Humbugi”-ilmoituksia löytyy paljon Amerikan sanomalehdissä. Eräs tohtori ilmoitti joku aika sitten woiwansa parantaa juoppoutta. Hän lupasi wiidestä dollarista lähettää kaikki juoppouden parantamiseen tarpeelliset ohjeet. Se joka lähetti 5 doll. hänelle, sai postissa paperikaistaleen, johon oli painettu ”Älä juo!” Kerrotaan että moni, joka tuli petetyksi, wihastui niin että hän harmissaan seurasi tohtorin kallista neuwoa saadaksensa edes jonkun hyödyn 5 dollaristaan.

Wiipurin Uutiset

30.9.1888

© Historiallinen sanomalehtikirjasto / Kansalliskirjasto