Uutisviikko

pekka ervasti

velipekka.ervasti@gmail.com

Twitter: @ErvastiPekka

◼	Eerola. Perästä kuuluu.
Eerola. Perästä kuuluu.

polkom

Juonipaljastuksia

Taas on se aika poliittista elämänkiertoa, kun ministeri-wannabeet pitävät kännykkänsä hälytysäänet täysillä: pääministeri voi soittaa minä hetkenä hyvänsä.

Syke on korkealla tällä kertaa kepun eduskuntaryhmässä, kun elinkeinoministeri Olli Rehniä pidetään jo satavarmana Suomen Pankin johtajana.

Rempseän savolaisen kansanmiehen omaa vaalilausetta siteeraten: keskeltä läpi!

Yhtenä seuraajaehdokkaana TEMiin on mainittu pohjalaisedustaja Mika Lintilä (kesk). Terävä poliitikko – eikä ihme, sillä ura alkoi lihanviiltäjänä Poutulla.

Ja tässä ehdotus vaalilauseeksi: Mika on kiva kaveri – ja kova kylpemään!

Kukaan ei ole niin melkein kuin melkeinministeri, eikä kukaan ole niin entinen kuin entinenministeri.

Pankkipomo Jan Vapaavuoren (kok) viisaus pätee, kun kuuntelee eduskunnan kuppilassa entisten ministereiden vertaistukiryhmän keskusteluja kepua ravistelevasta akuutista ministerikuumeesta.

”Koiranvirka!”

”Ei yhtään omaa aikaa!”

Näin pihlajanmarja-aikaan sopivia kommentteja.

Mutta mitä voi ihmispolo enää odottaa ministeripestin jälkeen, kun ura alkaa painua luonnonvoimien vääjäämättömyydellä kohti poliittista ongelmajätelaitosta?

Kysykääpä vaikka Ike Kanervalta. Kokoomuksen Duracell-kani ja Suuri Puutarhuri on juuri saanut Etyjiltä uuden, komean tittelin liitettäväksi käyntikorttiinsa: emerituspresidentti.

Taas on yhteiskunnallinen köli tukevasti vedenpinnan yläpuolella!

Persujen Juho Pervolan… anteeksi Eerolan, ei tarvitse enää jännittää. Hänestä tuli jo sisäisen turvallisuuden ja kaikkinaisen yleisen säädyllisen ja järjestyksen tilaa Suomessa seuraavan hallintovaliokunnan arvovaltainen puheenjohtaja.

Sen kunniaksi Pervola – siis Eerola – latasi tuubiin bändinsä kaljahuuruisen videon, jossa rämpytetään saakelisti, kiroillaan ankarasti, snortataan kokkelia ja lopuksi Per… eiku Eerolan parempaan päähän tuupataan 30-senttinen, monikulttuurisen musta dildo.

Vakaasti ja arvokkaasti. J

karikatyyrit vesa lehtimäki

Kuvat © lehtikuva

:-) Ei ihme, jos työtöntä puristaa. Bodari Lindström on ottanut siitä kopin.